реєстрація

 

Тут ви знайдете всі правила, необхідні для участі та поточних змагань, огляд спортсмена, який допоможе вам вибрати спортсменів, і, звичайно, фактичну реєстрацію спортсмена, яка в кінцевому підсумку використовується для реєстрації на змагання. Ви також можете дізнатися тут, скільки балів вам буде нараховано за фіксованою ставкою як новому учаснику.

 

Ви просто вибираєте своїх спортсменів одним кліком у відповідних дисциплінах і завжди можете відстежувати свій доступний бюджет. Бюджет, що залишився, має становити рівно 0 євро наприкінці, перевищення чи зниження нижче НЕ можливе. Нарешті, будь ласка, заповніть свої особисті дані, такі як ім’я, вік та адресу електронної пошти, і надішліть нам вибір спортсмена безпосередньо з цієї форми.

 

Якщо ви забули дисципліну або ваш бюджет, що залишився, не становить 0 євро, ви побачите список помилок під особистими даними, який показує, яка саме помилка сталася.

 
Важлива примітка: «JavaScript» ПОВИНЕН бути активований у браузері, щоб усі обчислення та відображення працювали безперебійно..
 
Наведене нижче посилання приведе вас до інструменту:

 

ЗВІТ СПОРТСМЕНА